ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΓΕΥΣΙΣ

Εμπόριο Κρεάτων και Τροφίμων

Σήμερα, σε μια εποχή όπου η διατροφή μας βομβαρδίζεται από πλήθος ξενόφερτα προϊόντα…..σήμερα, που το σώμα μας λαμβάνει κάθε είδους τροφή – άγνωστης προελεύσεως – χωρίς καμιά θρεπτική αξία…..ΕΜΕΙΣ φροντίσαμε να φέρουμε στο τραπέζι σας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ πιάτο.

Κατευθείαν από τα βοσκοτόπια της ΔΕΣΚΑΤΗΣ και της ευρύτερης περιοχής των Γρεβενών, όπου οι άνθρωποι εκτρέφουν τα ζώα τους και παράγουν τα προϊόντα τους με τον παραδοσιακό τρόπο, όπου η βιομηχανοποίηση δεν έχει εισβάλει στα σπίτια τους και οι επιχειρήσεις είναι οικογενειακές, σας προμηθεύουμε, ντόπια κρέατα, αγνά τυροκομικά και παραδοσιακά προϊοντα.

Από μια γωνιά της Περαίας μπορείτε να απολαύσετε τις πλούσιες γεύσεις της ΔΕΣΚΑΤΗΣ, τυριά που παράγονται από γάλα και όχι υποκατάστατα γάλακτος, κρέατα από ζώα που εκτρέφονται παραδοσιακά με τροφές της περιοχής και όχι βιομηχανοποιημένες ζωοτροφές.

Εάν λοιπόν είστε λάτρεις της ελληνικής γεύσης και ποιότητας και πιστεύετε, όπως κι εμείς, σ’ αυτά που η ελληνική γη μπορεί να προσφέρει, δεν έχετε παρά να μας γνωρίσετε.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας στην Περαία Θεσσαλονίκης, στην οδό Σοφίας Βέμπο11Α. Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο Τηλ. 23920 22129 ή στο κιν. 6946 365874.